U bevindt zich hier : Startpagina » Wie ben ik?

Wie ben ik?

Ik ben Caroline Bovée-Wagemaker en werk nu een aantal jaren in mijn praktijk als integratief therapeut en docent. Mijn loopbaan begon met de opleiding Kinder- en Jeugdverzorging en ik heb gewerkt met verstandelijk beperkten. Door het krijgen van mijn 3 kinderen en vanuit mijn vak als ‘beroeps-opvoedster’ heb ik de belangstelling en nieuwsgierigheid ontwikkeld voor de emotionele ontwikkeling van de mens.
Na de opleiding Integratieve Psychotherapie heb ik mij verder verdiept door bijscholingen te volgen o.a. Hypnothische zwangerschaps-begeleiding, de emotionele ontwikkeling van de foetus/baby bij Rien Verdult en Gaby Stroecken in Belgie, de opleiding EMDR,  CREF-behandelaar en CREF-trainer. Dit heeft geresulteerd in een unieke samenwerking met het IKEV, waar ik samen met anderen het docentschap invul voor de CREFopleidingen.
Per december 2021 heb ik de jaaropleiding bij Hylke Bonnema afgerond en ben ik gediplomeerd familie- en organisatieopsteller. Een mooie aanvulling om het gewaarzijn binnen mijn werk en mijn daagse leven te vergroten.

Mijn toegevoegde waarde: 
sensitief,communicatief,luisteren,ondersteunend,zorgvuldig,verantwoordelijk,flexibel