U bevindt zich hier : Startpagina » Wie ben ik?

Wie ben ik?

Ik ben Caroline Bovée-Wagemaker en werk nu een aantal jaren in mijn praktijk als integratief therapeut. Mijn loopbaan begon met de opleiding Kinder- en Jeugdverzorging en ik heb gewerkt met verstandelijk beperkten. Door het krijgen van mijn 3 kinderen en vanuit mijn vak als ‘beroeps-opvoedster’ heb ik de belangstelling en nieuwsgierigheid ontwikkeld voor de emotionele ontwikkeling van de mens.
Na de opleiding Integratieve Psychotherapie heb ik mij verder verdiept omtrent deze ontwikkelingen door bijscholingen te volgen o.a. Hypnothische zwangerschaps-begeleiding, de emotionele ontwikkeling van de foetus/baby bij Rien Verdult en Gaby Stroecken in Belgie, de opleiding EMDR,  CREF-behandelaar en CREF-trainer. Dit heeft geresulteerd in een unieke samenwerking met het IKEV, waar ik samen met anderen het docentschap invul voor de CREFopleidingen.

Samen met Ank Kampman en Marjolein Bakker werk ik binnen de praktijk en trainen we mensen in groepen, gezinnen en bedrijven, waar gewerkt wordt aan dit fundament van basisvertrouwen.
Ank Kampman stelt  Passie is wat je drijft  en wij hebben in elkaar de ultieme collega gevonden. Wij vullen elkaar aan, de dynamiek maakt dat 1+1 drie wordt.
Marjolein Bakker geeft een nieuw elan binnen de praktijk, op haar eigen manier verstevigd zij de verbinding tussen mens en dier.

Mijn toegevoegde waarde: 
sensitief,communicatief,luisteren,empathisch,zorgvuldig,verantwoordelijk,flexibel
Toegevoegde waarde Ank:
bewegen,kinderen,structuur,veiligheid,overzicht,betrokken,duidelijk,gevoelig.
Toegevoegde waarde Marjolein:
Oprecht,ervaringsgericht,doortastend,verbindend,intuitief,geduldig,
gedreven