U bevindt zich hier : Startpagina » Voor wie/aanbod

Voor wie/aanbod

Voor iedereen die te maken heeft met verminderd basisvertrouwen binnen relaties, gezin en werkveld. Maar ook voor werken aan vertrouwen en veiligheid voor belangrijke gebeurtenissen, denk aan de bevalling, echtscheiding etc. 
  • Individuele begeleidingstrajecten bij angst-, stress- en depressieve klachten, verslavingen, burnout, posttraumatische stressstoornissen, slaapproblemen, etc. maar ook als je even niet lekker in je vel zit en bij persoonlijke ontwikkeling. Bij lichamelijke klachten die langer duren dan drie maanden; door geconcentreerde aandacht naar binnen te richten kan het zelfhelend vermogen dat ieder in zich heeft geactiveerd worden.
  • Gezinsbegeleiding voor ouders die het gevoel hebben dat er basis ontbreekt; bij jezelf als ouder en/of in je gezin. Opvoeden, het begeleiden van kinderen naar de volwassenheid is niet eenvoudig. Het eigen ‘innerlijke kind’ speelt hierin vaak een rol.
  • Zwangerschapsbegeleiding(klik folder) voor aanstaande en jonge ouders. De begeleiding is er op gericht om iedere zwangere ontspanning te leren om goed door de bevalling te komen waarmee het hechtingsproces tussen moeder en kind positief wordt beinvloed.
  • Na- en bijscholingen, trainingen en lezingen op maat voor bedrijven, instellingen, kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, onderwijs etc. Wanneer er gebouwd moet worden aan basisvertrouwen en bij veranderingsprocessen. Dit ook in samenwerking met www.ikev.nl