U bevindt zich hier : Startpagina » Nieuws

Nieuws

Open avond  wordt vanuit IKEV via webinar aangeboden, zie www.ikev.nl 
Voor allen die geïnteresseerd zijn in wat de start van je leven/je geboorte, met je doet en wat dat betekent voor je basisvertrouwen, is van harte welkom hierop in te schrijven!!
We informeren  deze avond over welke vroege ervaringen van invloed kunnen zijn op gedragingen in het dagelijks leven. Dit zal een stukje inzicht geven voor velerlei karaktertrekken en PTSS, waar me mee te maken hebben in het leven.
We bieden tevens een andere kijk hoe diverse gedragsuitingen veelal kunnen leiden tot labels als ADHD en verschillende autistische stoornissen. Daarnaast willen we een koppeling maken hoe herkenning en erkenning van deze ervaringen tot preventie kan leiden van verschillende labels.
Na het bezoeken van dit webinar heb je een beter beeld over de invloed van ons brein op ons basisvertrouwen. Er wordt ingegaan op de behandeling van een verminderd basisvertrouwen middels de CREF-Methode. Hier gaan we in de workshops en de opleidingen dieper op in.
Onze Opleidingen dragen bij aan bewustzijn van de impact  van deze vroege start in je leven.


CREF-Model in de sport: filmpje tv Flevoland www.omroepflevoland.nl/kijken/hey-coach/13-11-2013
Het CREF-Model is een mooi instrument om in te zetten in de sport. Het gaat ook hier om de basis, hoe staat het met het fundament van het team, hoe basisvertrouwd is je team. Ook bij de kleine jeugd kan er mee gewerkt worden in de vorm van een kinderCREF! Hierbij een mooi voorbeeld waarin Caroline de CREF inzet bij haar jeugdteam in de volleybal. Voor trainingen om hiermee te werken kunt u contact opnemen met Ank Kampman.

Boek, Over nieuw leven regionaal boek over geboortezorg en alles daaromheen: Uitgave november 2013. Het geeft veel informatie en de dienstverlening van kinderwens tot en met de keuze voor een basisschool in de regio. Ook onze praktijk heeft hierin een pagina. klik  Deze uitgave kunt u in de winkel kopen maar ook hier bij ons in de praktijk tegen gereduceerd tarief.

Regelmatig houden wij lezingen en workshops, ben je geinteresseerd om deze op locatie te krijgen, neem contact op met ons.