U bevindt zich hier : Startpagina » Referenties

Referenties

Hieronder vind je referenties van mensen die in begeleiding zijn geweest. Basis was, werken aan het fundament en vertrouwen. Ik wil iedereen hartelijk danken voor de feedback, dit geeft basisvertrouwen!

LH: Ik wil je bij deze ontzettend bedanken voor je begeleiding in de voorbereiding van mijn bevalling. De bevalling is voor mij een zeer positieve ervaring geworden!
Tijdens de hele bevalling heb ik sterk het gevoel gehad dat we deze klus samen gingen klaren en heb ik vaak echt contact met haar gemaakt hierover. Dat klinkt misschien raar, maar heeft me echt geholpen. Bedankt dat je me op dit contact maken met haar gewezen hebt. Ik voel me nu ook nog steeds een stuk rustiger dan bij de twee jongens, meer ontspannen, komt denk ook doordat de bevalling en het herstel me tot nu toe zo zijn meegevallen.

M: ....over de bevalling, wat zijn wij blij dat we bij jou zijn geweest.
Rond 23.00 uur begonnen de weeën gelijk al om de 6 minuten,
en onze dochter was er om 2.26 uur.
Door de sessies kon ik de weeën goed opvangen en we hebben het allebei als prettig ervaren om thuis te bevallen, nu zou ik het zo weer over doen. Zonder medicatie was te doen en het was fijn om de zwangerschap zo te eindigen.

EK: `In een van mijn eerste sessies vertelde ik, dat ik van mijn drempels mijn uitdagingen wilde maken. En dat is gelukt!
Samen hebben we gegraven, gezocht, gevonden en geheeld. Het voelde fijn, vertrouwd en goed om dit samen met jou en je deskundigheid te doen. Paard Lisa was hierbij een trouwe metgezel.
Jij heb mij mijn basis terug gegeven. Mijn bodem is gevuld en stevig gelegd. Ik denk dat menig bouwvakker jaloers is op zo\'n stevig fundament.
Tijdens onze laatste sessie vertelde je dat het proces verliep volgens het boekje, maar ik heb mij al die tijd uniek gevoeld bij jou!
Heel heel hartelijk dank voor alles!`

MA: "Al langere tijd was ik op zoek naar iets wat aansloot bij mijn visie op persoonlijke ontwikkeling. Toen ik van deze therapie hoorde vielen puzzelstukjes op z’n plek. De theorie over het basisvertrouwen is voor mij zo logisch en herkenbaar; met deze therapie kom ik tot de kern. Het paard hielp mij om inzicht te geven in deze kern; een paard, die onbevooroordeeld is, maakte mij duidelijk dat ik door mijn eigen houding in moeilijke situaties terecht kwam, niet door de ander. Mijn basis werd steeds steviger, kon dingen loslaten, maar dan ook écht. Super om dat te ervaren.
Caroline, je hebt me écht geholpen, dank hiervoor!"

AS: Je neemt de tijd, en vooral je doortastende manier van vragen stellen vind ik zeer goed. De cirkel heeft mij weer een goed gevoel gegeven. Ik zie mijzelf nog vaak op het stukje waardering staan. Na de laatste sessie gaat het nog steeds goed!

KG: ‘Bedankt dat je mijzelf hebt teruggegeven..’! meer...

Anoniem "Allereerst wil ik aangeven dat ik jou als een zeer oprecht persoon heb ervaren, je luisterde goed naar mijn verhaal en gaf geen oordeel, wat ik wel en niet prettig vond hield je rekening mee. Je stimuleerde het wel om het te proberen en dan bedoel ik onder andere mindfullness. Uiteindelijk heb ik meer lucht gekregen en geleerd om mijn gevoelens toe te laten en bij mezelf te blijven en me niet teveel te laten leidn door anderen. Zo af en toe zoek ik nog steun bij een ander, maar ik luister goed naar mezelf. Zoals deze spreuk zegt “The more you love your decisions, the less you need others to love them”.

SvdZ: .... Zonder de begeleiding was me dat zeker niet gelukt! BEDANKT! meer...

LS: Door de juiste vragen te stellen gaf je me de inzichten die ik nodig had. Leerde ik dieper dan ik durfde te kijken. En hervond ik mijn krachten. meer...