U bevindt zich hier : Startpagina » Nieuws/Open avond

Nieuws/Open avond

Open avond maandag 17 juni 2019 om 20 uur  Hartelijk welkom!
Voor allen die geïnteresseerd zijn in wat de start van je leven/je geboorte, met je doet en wat dat betekent voor je basisvertrouwen, is van harte welkom!!
Petra Verwer zal informatie geven over haar methode ‘geboorte in kaart’ en Caroline Bovee gaat in op de CREF-Methode, een methode om het aangetaste basisvertrouwen te herstellen.
Graag even opgeven als je komt.


CREF-Model in de sport: filmpje tv Flevoland www.omroepflevoland.nl/kijken/hey-coach/13-11-2013
Het CREF-Model is een mooi instrument om in te zetten in de sport. Het gaat ook hier om de basis, hoe staat het met het fundament van het team, hoe basisvertrouwd is je team. Ook bij de kleine jeugd kan er mee gewerkt worden in de vorm van een kinderCREF! Hierbij een mooi voorbeeld waarin Caroline de CREF inzet bij haar jeugdteam in de volleybal. Voor trainingen om hiermee te werken kunt u contact opnemen met Ank Kampman.

Boek, Over nieuw leven regionaal boek over geboortezorg en alles daaromheen: Uitgave november 2013. Het geeft veel informatie en de dienstverlening van kinderwens tot en met de keuze voor een basisschool in de regio. Ook onze praktijk heeft hierin een pagina. klik  Deze uitgave kunt u in de winkel kopen maar ook hier bij ons in de praktijk tegen gereduceerd tarief.

Regelmatig houden wij lezingen en workshops:
We informeren  in onze lezing over welke vroege ervaringen van invloed kunnen zijn op gedragingen in het dagelijks leven. Dit zal een stukje inzicht geven voor velerlei karaktertrekken  en PTSS, waar me mee te maken hebben in het leven.
We bieden tevens een andere kijk hoe diverse gedragsuitingen veelal kunnen leiden tot labels als ADHD en verschillende autistische stoornissen. Daarnaast willen we een koppeling maken hoe herkenning en erkenning van deze ervaringen tot preventie kan leiden van verschillende labels.
Na het bezoeken van onze lezing heb je een beter beeld over de invloed van ons brein op ons basisvertrouwen. Er wordt ingegaan op de behandeling van een verminderd basisvertrouwen middels de CREF-Methode. Hier gaan we in de workshops en de opleidingen dieper op in.