U bevindt zich hier : Startpagina » Workshops, projecten, opleidingen

Workshops, projecten, opleidingen

CREF-Onderwijzer, CREF-Zorg(kind)wijzer, CREF-Kraamwijzer, CREF-behandelaar, CREF Basiskennis.

Informatie bij Caroline en Ank.


Open Voorlichtingsavond over onze manier van werken en de Opleidingen CREF: donderdag 23 augustus  2018  start  19.30 uur aan de Oosterringweg 7 Marknesse

Opleidingen
in samenwerking met IKEV in de Praktijk voor Basisvertrouwen te Marknesse:
Basiskennis:  maandag 10 en 17 september 2018, zaterdag 15 en 29 september 2018 voor KDV.

EMDR Module: maandag 8 oktober en 22 oktober en 5 november 2018
CREF-behandelaar start maart 2018 in Marknesse   zie www.ikev.nl/agenda
Verdiepingsweekend, werken aan innerlijk prenataal/perinataal proces: 
www.ikev.nl/agendaWorkshops gericht op zwangerschap, geboorte en de periode er na:

Individuele workshop op maat

Werken aan basisvertrouwen naar de bevalling m.b.v. de CREFcirkel
Dit model gebaseerd op de piramide van Maslow maakt je basisvertrouwen inzichtelijk. Wanneer er ergens een verminderd vertrouwen aanwezig is, kun je herstellen/ontwikkelen. Ook bij eerdere ervaringen van geboorte trauma kan deze workshop vertrouwen en ruimte geven om los te laten.

Groepsworkshops (1,5 uur):
Workshop 1. Affectieve hechting In deze workshop komt informatie/kennis over het belang van de affectieve hechting aan de orde en hoe je dit basisvertrouwen voor je kind, kunt vergroten. Wat houdt het eigenlijk in, hechting, en wat betekent dat voor mij.
Workshop 2. Ontspannen naar de bevalling m.b.v. visualisatie. Door je verbeeldingskracht te gebruiken kun je ontspannen contact maken met je kindje en zo het belangrijke hechtingsproces bevorderen. Een mooie tool om ontspannen door de zwangerschapsperiode te komen.
Workshop 3. Bevallen, houdingen, ademhaling, weeenschema. Deze workshop geeft informatie rondom bevallen en het aandeel van je partner hierbij.
Workshop 4. Visualisatie bevalling.  Deze workshop maakt gebruik van je verbeeldingskracht en activeert je vertrouwen in je lichaam om goed door het bevallingsproces te komen.
Workshop 5. Basisbehoeften en babytaal. Een baby geeft signalen om zijn behoefte aan te geven. In deze workshop gaan we dieper in op de belevingswereld van de baby.
     
Werken met Verbeeldingskracht (visualiseren) spreken hoofd en hart aan en raken een andere, diepere laag in jezelf dan die je gewoonlijk met je ratio aanspreekt. Een prachtige methodiek die je uit je hoofd haalt en in contact brengt met je onbewuste waar veel mogelijkheden liggen. 

De workshops zijn los van elkaar te volgen.
Voor informatie kun je contact opnemen met: E info@carolinebovee.nl   T 0651717926

Meer informatie zie:
zwangerschapsbegeleiding